animation2

 

Schipluiden, 12 mei 2015

Beste collega-ondernemer,

De Ondernemersfederatie Midden-Delfland nodigt u op dinsdag 2 juni 2015 uit voor de  

Thema-avond ZZP-ers

lijn 400

Tijdens deze thema-avond zullen verschillende interessante onderwerpen voor ZZP-ers en ‘inhuurders’ van ZZP-ers worden belicht.

Van Renaud en Wolf Adviesgroep zal de heer Eric Wolf, directeur, ingaan op de risico’s die er zijn op het gebied van aansprakelijkheid en arbeidsongeschiktheid. 
Voor veel ZZP-ers is dit onderwerp een punt van aandacht en wordt vaak onderschat. Tijdens dit item wordt er ook aandacht besteed aan de risico’s voor inhuurders van ZZP-ers.

B&L accountants is aanwezig en de heer Rob van Mierlo, partner, gaat ons onder andere bijpraten over de fiscale regels en in het bijzonder de actuele VAR regeling. Hierbij wordt ook belicht wat de eventuele voor- en nadelen zijn voor de bedrijven die ZZP-ers inhuren.

Van Exact automatisering is de heer Arjan van der Windt aanwezig en hij zal ons de nodige boekhoudkundige oplossingen aandragen en aangeven wat de automatisering hierin voor u kan betekenen.

 

PROGRAMMA 2 juni 2015:

19.45 uur        Ontvangst met koffie/thee
20.00 uur        Opening door de voorzitter van OV Schipluiden Jaap Renaud
20.05 uur        Spreker Renaud en Wolf Adviesgroep
20.25 uur        Spreker B&L accountants
20.45 uur        Spreker Exact automatisering
21.05 uur        Discussie mogelijk
21.30 uur        Netwerkborrel
22.30 uur        Afsluiting

Voor deze avond zullen ook niet-leden worden uitgenodigd, er zal in de MD-Schakel een advertentie worden geplaatst en hen zal een eigen bijdrage van € 10,00 worden gevraagd. 
Voor leden is de avond kosteloos.

De avond wordt gehouden in De Paardenstal, Gaagweg 38 te Schipluiden. We zien ernaar uit u te ontvangen en stellen het zeer op prijs als u zich tijdig per email aan-/afmeldt via uw secretariaat:

Met vriendelijke groeten,

Ondernemersfederatie Midden Delfland

lijn 400