animation2

 

Centrumontwikkeling van Schipluiden

Op 13 januari 2014 vond een workshop plaats over de dorpskern van Schipluiden. Tijdens deze workshop dachten diverse groepen na over de potenties van het gebied. Na deze workshop is de werkgroep Centrum Schipluiden samengesteld. Deze werkgroep is aan de slag gegaan om de plannen voor de centrumontwikkeling van Schipluiden verder uit te werken. Deze plannen zijn de afgelopen periode concreter geworden.

Uitnodiging
Wij nodigen u daarom uit voor een bijeenkomst op woensdag 30 september 2015. U bent vanaf 19.15 uur van harte welkom. Het programma start om 19.30 uur in het gemeentehuis aan de Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden. Het einde van de bijeenkomst is om 21.30 uur.

Programma
Tijdens deze bijeenkomst geven wij informatie over de diverse ontwikkelingen. Er vinden 3 korte presentaties plaats over de inrichting van de openbare ruimte, de historische kasteellocatie en de plannen voor woningbouw van de familie Post. U mag op basis van deze korte presentaties een keuze maken over welk onderwerp u meer wilt weten. Vervolgens vinden workshops plaats over deze onderwerpen, waarbij u de kans krijgt suggesties te geven en vragen te stellen aan de ontwerper en initiatiefnemer van dat deelproject.

Wij hopen dat u 30 september 2015 aanwezig bent tijdens de inloopavond.

Uitnodiging bewonersbijeenkomst (PDF)                                   Poster bewonersbijeenkomst (PDF)

lijn 400

kern4

lijn 400